Videogids

 

Technische tekeningen

Knister Grill Montage Zeichnung Fahrradhalterung
Knister Grill bauteile zeichnung

Specificaties

We willen alle problemen rond grillen in de stad oplossen. U uw nieuwe crackle grill zowel comfortabel als een mand dragen, evenals ontspannen met uw fiets. Bij het tegen elkaar duwen is de grillbody 40x26x16 cm (LBH) groot. Het knetterlichaam is 62x26x26 cm hoog. De afstand tot de grond is altijd 18cm.

Knister Grill Original Abmessung

Fietsmontage

Knister Grill Befestigung am Fahrrad anleitung
Knister Grill Fahrradhalterung freistehend
Knister Grill halterung2

Schroef gewoon de meegeleverde fietsmount aan elkaar en hang hem op de fiets. Dan kun je gewoon elke knetterende grill ophangen – et voila!

Als u uw gekraak niet nodig hebt, u gewoon de fietshouder verwijderen. Niets is hier geschroefd of permanent vastgeschroefd.

Het feit dat er niets krassen, bieden wij u met zelfklevende bekleding. U deze aan de sluiting dienovereenkomstig bevestigen.

DONT GRILL AND DRIVE

Gelieve niet grill tijdens het rijden!

Gelieve niet grill tijdens het rijden! Je neemt deel aan het wegverkeer en het is logischerwijs erg gevaarlijk om over de fietspaden van de stad te rijden met 800°C hete kolen. Dus: Pak je crackle grill vol gegrilde goederen, rijd naar het meer, hang het naar beneden van het stuur en dan begint het op te warmen. Afhankelijk van hoe uw fietsstuur eruit ziet, kan de grill ook in contact komen met remkabels. Deze smelten logischerwijs wanneer u uw grill gebruikt tijdens het rijden.

Knister hanging on a balcony

Balkonbeugel of barbecuespiesjes?

Wij hebben de juiste accessoires voor uw Knister Grill. 

Zum Shop